tirsdag den 18. marts 2014

Sunde mini Cheesecakes

De lækreste, små søde og frække cheesecakes. Med mango & passionsfrugt. Uden sukker, uden mel. Ingen tilsætningsstoffer. Bare ren og lækker cheesecake. MUMS.


Mini Cheesecakes med Mango & Passionsfrugt (Sukker-, gluten-fri)
12 stk.

Fremgangsmåde:
Bunde
150 gr. macadamia nødder
1 tsk. kokosolie
3 dadler
20 gr. kokosmel
½ tsk. vaniljepulver

Fyld
1 moden mango, -gerne økologisk
250 gr. skyr naturel
1,5 spsk. agavesirup
2 spsk. kokosolie
2 passionsfrugter, - kernerne derfra

Fremgangsmåde:

  1. Kør alle ingredienser til bundene i en food processor i et par minutter. Til du har en jævn, sammenhængende masse.
  2. Beklæd en muffinform med husholdningsfilm.
  3. Fordel massen i de 12 muffinforme og pres den godt ned. Stil på køl.
  4. Blend nu mango, skyr, agavesirup, kokos og 1½ passionsfrugt. Smag til med agavesirup.
  5. Fordel fyldet i de 12 muffinforme. Stil i fryseren i et par timer.
  6. Tag dine mini cheesecakes ud 30 min. inden brug. 
  7. Server med lidt passionsfrugt på toppen.
  8. Kan holde sig i fryseren i flere måneder. 

Næringsindhold
Pr. 100 gPr. person (67 g)
Energi252 kcal169 kcal
Protein4,4 g3 g
Kulhydrat14 g9,7 g
Fedt20 g13 g

Ingen kommentarer:

Send en kommentar