Behind the Scenes

Jeg er kvinde i tyverne, bosiddende i Sønderjylland. Har svensk, dansk, tysk og canadisk familie, hvilket til tider afspejler sig i min bagning og madlavning.

Min fantastiske rejse ud i mad universet startede 2005 og har siden udviklet sig, og udvikler sig stadigvæk. Jeg startede med at være vild med Mac n' Cheese (hvilket jeg stadig godt kan lide- engang i mellem) til at skulle tænke over hvad jeg spiste og hvor meget. Jeg begyndte at svinge meget i vægt og begyndte at fokusere for meget på den mad jeg spiste. Det udviklede sig ikke til noget godt, men efter god hjælp kom jeg igen på rette spor på min rejse.

Mit fokus flyttede sig til at spise sundt, til at tænke over hvad jeg spiste og hvordan min krop arbejder.
I løbet af årene har jeg haft flere sjove spise-vaner og idéer, men hele denne rejse er jeg utrolig taknemmelig for, jeg har opdaget så meget om madvarer, økologi, madspild, sundhed og sund fornuft.

Jeg forsøger konstant at få ny min viden, ved at følge forskellige blogs (her vil jeg nævne en nogle af mine yndlingsblogs: purelytwins, som er en konstant inspirationskilde, både hvad angår sunde, lækre kager men også tips til sundhed og motion, bakingdom og sprinklebakes, som er to helt fantastisk kage-blogs. Utroligt at man kan lave så smukke kager.), ved at læse artikler og bøger omkring madvarer, sundhed og bæredygtighed og Pinterest, som er et helt fantastisk "opslagstavle" -billede program, hvor man deler opskrifter, tips og tricks.

Min nysgerrighed og interesse for mad og sundhed betyder også at jeg vil lære mere, jeg vil vide mere og vil hjælpe mere. Jeg vil gerne leve sundt og passe på min krop, sørge for at den får de bedste vilkår for at fungere og føle mig godt tilpas, men uden af gå på kompromis. Jeg er stadig helt vild med kage!

Men nu er sukker ikke altid det bedste for kroppen, så ... Det betyder at jeg tit har afprøvet nye opskrifter, for at finde frem til sødt og andre lækkerier, bare lavet sundere!

Ellers står salat højt på min liste over yndlings-spise, de fleste dage spiser jeg salat til aftensmad, i alle mulige forskellige afskygninger. Føler mig altid så dejligt tilpas når jeg har spist salat, hvilket er grunden til jeg så ofte spiser det. Generelt er jeg vild med at spise frugt og grønt, hvilket det meste af min kost egentlig består af.

Morgenmad, uh, er kæmpe morgemads-fan. Müsli, granola, pandekager, juice og smoothies er nogle af mine yndlings, så de bliver spist dagen lang, det er noget jeg aldrig bliver træt af.

Det er vigtigt at vi tænker på vores miljø, tænker på dyrene og hinanden. Prøv at tage på det lokale marked og køb nogle af dine varer der, køb så vidt muligt økologisk eller lokalt i dit supermarked, især økologiske æg, mælke og kødvarer. Lav ikke for store portioner, gem og frys din mad ned, læs mere og tjek denne fantastiske non-profit organisation ud: Stop spild af Mad!

Læs mere her, omkring hvorfor du skal vælge økologi: Din mælk Kvæg, Svin & Fjerkræ Økoæg er bedst

Brug gode råvarer, pas på med E-numrene, spis ren mad, det vil din krop takke dig for.

Jeg er sikker på at min rejse endnu ikke er slut, den er kun så småt begyndt.


"When life gives you lemons, - make Dessert"


I <3 ØKO

Hermed velkommen ind i min verden,
De varmeste hilsener, Pink Bakings.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar