torsdag den 29. november 2012

Hjemmelavet varm Chokolade med Ghoooostmallows ...

Til Halloween lavede jeg hjemmelavede skumfiduser. Ikke bare de almindelige firkantede, - nej nej, selvfølgelig Spøgelses-fiduser .. Ghostmallows .. Wohooooo. Blev super glad for resultatet, hvem skulle have troet at det er så nemt at lave skumfiduser?

Opskriften på skumfiduser deler jeg med jer en anden dag, i dag kommer opskriften på hjemmelavet varm chokolade, hvori de kære Ghostmallows fik lov til at smelte i. Elsker bare varm chokolade med skumfiduser! Det er noget jeg første gang fik hos min veninde for mange år tilbage og har været hooked siden,  så tusind tak til Patthama :-)



Ghostmallows


Varm Chokolade
1 stor kop

Ingredienser:

5 dl. mælk
2 spsk. ren kakao pulver
60 gr. hakket mørk chokolade 70+ - jeg brugte 80% (Hvis du gerne vil have en knap så kraftig chokolade smag, så prøv at skifte halvdelen ud med mælkechokolade)
Ca. 1-3 spsk agave sirup (eller anden sødt, som honning)

Tilbehør:

Skumfiduser eller frisk pisket flødeskum


Fremgangsmåde:

Hæld mælken i en gryde, tænd på lav varme. Hak chokoladen groft og hæld den i gryden til mælken, tilføj kakao pulveret. Skru op til middel varme og varm op under konstant omrøring indtil chokoladen er smeltet. Smag til med agave sirup. (Hvis du bruger halv mælkechokolade er det muligvis ikke nødvendigt med agave)

Hæld i et stort krus og kom skumfiduser i, eller piskefløde. Lækkert på en kold vinteraften.


Ghostmallows

Og ligeså langsom smelter de kære spøgelser og forsvinder ;-)

2 kommentarer:

  1. Nøj, hvor ser det lækkert ud! Og ser frem til opskriften på skumfiduserne ;-)
    Knus fra Tina B

    SvarSlet
    Svar
    1. Det var også vildt lækkert, blev meget overrasket hvor nemt det er at lave en god kakao :-)
      Jeg skal nok få den ind en af dagene, i promise :-)
      Knus

      Slet