søndag den 22. september 2013

Protein Pandekager med Banan

Man går aldrig helt galt i byen med pandekager. De kan spises døgnet rundt :-) Jeg spiser dem oftest til morgenmad i weekenderne, eller en hverdags-morgen hvor jeg møder sent. 

I dag blev det til en ny omgang protein pandekager, her kan man selvfølgelig bruge lige det pulver man har ved hånden. Jeg bruger enten hemp eller brun ris protein pulver fra Pulsin, som er 100% naturlige plante produkter.


Protein pandekager med banan
(ca. 10 små tykke pandekager)

Ingredienser:
80 gr. boghvedemel
80 gr. amarantmel
1/2 tsk. bagepulver
1/2 tsk. natron
40 gr. hemp proteinpulver f.eks. fra Pulsin
1 æg
2 dl. minimmælk 
1/2 stor moden banan

kokosolie
forskellig topping, f.eks.: mandelsmør, frugt, chiafrø og marmelade sødet med frugtsaft 

Fremgangsmåde:

  1. Rør mel, proteinpulver, bagepulver og natron sammen.
  2. Rør mælk og æg i melblandingen.
  3. Skær bananen i små stykker og vend den i dejen
  4. Smelt 1 tsk. kokosolie på panden, middel varme, hæld ca. 1 spsk. dej ud til hver pandekage og steg i et par minutter på hver side, eller indtil de er brune.
  5. Server med forskellig topping.
Dejen kan opbevares i en tætsluttende beholder i køleskabet i 2-3 dage. 
(Så er der færdig dej og de kan hurtigt steges om morgenen :-)) 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar