Mini Cheesecakes med Mango & Passionsfrugt (Sukker-, gluten-fri)
12 stk.
Fremgangsmåde:
Bunde
150 gr. macadamia nødder
1 tsk. kokosolie
3 dadler
20 gr. kokosmel
½ tsk. vaniljepulver
Fyld
1 moden mango, -gerne økologisk
250 gr. skyr naturel
1,5 spsk. agavesirup
2 spsk. kokosolie
2 passionsfrugter, - kernerne derfra
Fremgangsmåde:
- Kør alle ingredienser til bundene i en food processor i et par minutter. Til du har en jævn, sammenhængende masse.
- Beklæd en muffinform med husholdningsfilm.
- Fordel massen i de 12 muffinforme og pres den godt ned. Stil på køl.
- Blend nu mango, skyr, agavesirup, kokos og 1½ passionsfrugt. Smag til med agavesirup.
- Fordel fyldet i de 12 muffinforme. Stil i fryseren i et par timer.
- Tag dine mini cheesecakes ud 30 min. inden brug.
- Server med lidt passionsfrugt på toppen.
- Kan holde sig i fryseren i flere måneder.
Næringsindhold
|
Ingen kommentarer:
Send en kommentar