(1 18cm.i diameter lagkage)
Ingredienser:
2 X chokoladekage bagt i 2 stk. 18 cm. rund springform
1 portion vegansk kokos flødeskum (skal have stået på køl i 5-8 timer)
ca. 150 gr. Sukkerfri solbærmarmelade (kan også købes, f.eks. St. Dalfour)
bær til pynt
Fremgangsmåde:
- Lav 2 portioner chokoladekage, følg opskriften. Men bag chokoladekage bundende i 2 stk. 18 cm. springforme. Lad dem køle helt af på en rist.
- Pisk kokos flødeskum, se opskrift nedenunder.
- Anret kagen på et fad, lig 1 bund nederst, fordel et jævnt lag marmelade på, lig den 2. bund ovenpå.
- Fordel kokosskum ovenpå kagen, fordel klatter af marmelade ovenpå.
- Pynt med bær.
Vegansk "piskefløde"
Ingredienser:
1 dåse iskold fuldfed kokosmælk (skal have stået i køleskab, natten over)
Fremgangsmåde:
Det er helt essentielt at du bruger fuldfed og kølet kokosmælk, for at metoden vil lykkedes!
- Tag dåsen ud af køleskabet, vend den på hovedet.
- Åben nu dåsen i bunden. (Grunden til dette er at du kun skal bruge den hårde kokosmælk og ikke væsken)
- Hæld væsken i en beholder, brug den i en wokret, suppe eller frys den ned til senere brug.
- Skrab nu den faste kokosfløde ud af dåsen og over i en skål.
- Pisk nu fløden, indtil du får flødeskum.
Næringsindhold
|
Ingen kommentarer:
Send en kommentar