Weekend Müsli
( 1 stort sylteglas + 1 mindre)
Tørre ingredienser:
2 cup grovvalset havregryn
1/4 cup mandler
2/3 cup solsikkekerner
2/3 cup hørfrø
2/3 cup græskarkerner
3/4 cup speltflager
3/4 cup rugflager
Våde ingredienser:
1/4 cup kokos olie
1/4 cup honning
knivspids salt
1 tsk kanel
1 tsk vaniljekorn, urtekram
Ekstra:
1/2 cup rosiner
Tænd ovnen på 150 grader varmluft og beklæd en metal bageplade (18x20) med bagepapir.
Bland alle tørre ingredienser sammen i en skål. Varm kokos olien i en lille gryde og hæld honning ved, rør rundt indtil det er flydende. Tag af varmen og rør krydderierne i. Hæld olie/honning blandingen ovenpå de tørre ingredienser og vend det hele godt sammen.
Hæld müslien på bagepladen og sæt i den varme ovn.
Blandet sammen og klar til ovnen. |
Det skal bages i 1 time. Rør i det efter 30 minutter.
Tag müslien ud af ovnen, tilføj rosiner og køl af. Opbevar i lufttæt beholder.
Kan nydes med f.eks. youghurt, A38, ovenpå pandekager eller som lille snack.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar