Proteinpandekager (Glutenfri)
(Inspiration fra purelytwins)
Ingredienser:
1/4 cup amarant mel
1/2 cup brun rismel
1/8 cup hemp protein pulver
1/8 cup majsmel
1/2 tsk bagepulver
1/2 tsk natron
10-15 dråber stevia
2 æg* hvis du vil have en vegansk udgave så erstat æggene med usødet æblegrød
1/4 cup smeltet kokosolie
Fremgangsmåde:
Bland de tørre ingredienser sammen i en skål. Tilføj æggene og kokosolien og pisk godt, tilføj stevia og pisk. Hvis dejen er for tør, *den skal være rimelig tyk, så tilføj lidt mælk eller soya/ mandel mælk hvis det skal være vegansk.
Læg små klatter dej på panden og steg i lidt kokosolie i 2-3 minutter på hver side, alt efter hvor tykke de er.
Stabel dem på en tallerken, hæld lidt agave sirup over og server med frisk frugt.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar