Stadigvæk super lækker, uden tilsætningsstoffer eller sukker. Der er hverken masser af olie eller sirup/honning.
Crunchy Mandel Granola
Ingredienser:
120 gr. grovvalsede havregryn
120 gr. hel boghvede
50 gr. groft hakkede mandler
2 spsk. mandelsmør (uden tilsat salt, olie eller sukker)
2 spsk. agavesirup
2 spsk. koldpresset rapsolie eller kokosolie
1/2 tsk. vaniljepulver
Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 150 C. (ikke varmluft)
- Beklæd et ildfast fad på ca. 20x15 cm. med bagepapir.
- Vend havregryn sammen med boghvede og de hakkede mandler.
- Smelt mandelsmør, sirup og raps/kokosolie over lav varme.
- Rør rundt indtil det er godt blandet sammen. Rør vaniljepulver i. Tag af varmen.
- Rør blandingen sammen med de tørre ingredienser, sørg for at røre det godt sammen.
- Vend blandingen over i det ildfaste fad, tryk den godt sammen.
- Bag i 15-20 minutter. Den skal være gylden.
- Lad granola'en afkøle helt i formen, inden du brækker den i mindre stykker. Opbevar i en lufttæt beholder.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar