Jeg er nok ret Müsli-kræsen, - det har jeg sagt før og siger det igen :-) Den frihed der er i, selv at kunne bestemme indholdet i min müsli, gør hele arbejdet værd. Og så er det faktisk ikke særligt meget arbejde.
Opskriften er på min favorit blanding, - du kan selvfølgelig skifte ingredienser ud med noget du bedre kan lide. Det er ikke en kæmpe portion, men stor nok til at holde flere uger :-)
Hjemmelavet Müsli
(ca. 13 portioner)
Ingredienser:
150 gr. grovvalsede havregryn
100 gr. bygflager
100 gr. rugflager
50 gr. græskarkerner
50 gr. hakkede nødder
20 gr. rapsolie
50 gr. kokoschips
Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 150 C.
- Rør alle ingredienser, med undtagelse af kokos, grundigt sammen i en skål.
- Beklæd en bageplade med høje kanter med bagepapir, hæld müsli'en i.
- Bag i 30 minutter, midt i ovnen.
- Rør rundt med en grydeske.
- Bag videre i 20 minutter, tilsæt kokoschips.
- Bag færdigt i 10 minutter. Lad müsli'en afkøle helt.
- Opbevares i en lufttæt beholder.
*Hasselnødder kan godt blive en anelse mørke i ovnen, tilsæt dem derfor først efter 30 min. bagetid.
Næringsindhold
|
Ingen kommentarer:
Send en kommentar