De sidste dage har været skønne og forårs-like. Solskin, mildt vejr og mulighed for at smide den tunge vinterjakke. I dag må jeg nøjes med små glimt af solen og så disse skønne pandekager.
Jeg er stor fan af morgenmad, især i forskellige afskygninger. I en tidlig alder tabte jeg mit hjerte til pandekagerne, efter en tur hos min Canadiske tante som bor i London, hvor der blev serveret 5 centimeter tykke pandekager med frugt og ahornsirup. Mums.
Opskriften du får i dag er på tynde pandekager med banan og vanilje. Og så er der frit slag på toppingen. Jeg er vild med frisk frugt, men kokosflager står også højt på den liste :-)
Pandekager med banan og vanilje |
Pandekager med banan og vanilje
(6 stk. mellem pandekager - til 2 personer)
Ingredienser:
40 gr. mel
2 dl. mælk
1 æg
1 moden banan
1 tsk. vaniljepulver
1 knsp. salt
Fremgangsmåde:
Bland mel med salt og vaniljepulver. Rør mælken heri, pisk godt, så der ikke kommer klumper. Pisk herefter ægget i blandingen og til sidst moses bananen og røres i. Pisk det hele godt. Steg tynde pandekager på panden i en smule kokosfedt eller olie.
Serveres med ahornsirup eller agave sirup og frisk frugt. (Eller anden topping :-) )
Pandekager med banan og vanilje |
Ønsker dig en fantastisk weekend
Ingen kommentarer:
Send en kommentar