Udsigten skal du bestemt ikke snydes for..
Til en så dejlig morgen, hører dejlige pandekager :-) Hos mine forældre er jeg mere begrænset i meltyper, min favorit blanding er nu engang brun rismel og boghvedemel, som bonus er det også glutenfrit! Her er en udgave hvori der også er lidt proteinpulver.
De smager simpelthen såå godt!
Tilbage til melet, jeg lavede dem i dag med grovvalsede blendede havregryn, hvilket gav en dejlig mild smag af havregryn, og så blev de luftige. Lækkert.
Tykke pandekager med banan |
Havregrynspandekager med Banan
(5 stk. små)
Ingredienser:
100 gr. økologiske grovvalset havregryn
1/2 tsk. bagepulver
1 æg
1 dl. minimælk
knsp. salt
evt. 1 tsk. vaniljepulver
1 stor banan
kokosolie til stegning
Fremgangsmåde:
I en blender eller foodprocessor, blend havregryn til mel. Tilføj bagepulver og blend. Tilføj knsp. salt, æg og mælk og blend til du har en ensartet jævn masse. Hvis du ønsker lidt ekstra smag, tilføj vaniljepulver. Skær bananen i skiver og vend den i dejen.
Steg små pandekager, på en varm pande i en lille smule kokosolie, et par minutter på hver side til de er brune og er hævet op.
Server med frisk frugt, nødder, agavesirup/ahornsirup :-)
Perfekt på terrassen/altanen en solrig dag.
Tykke pandekager med banan |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar